ZZWD geeft mij interessant werk

ZZWD biedt mij;

  • Persoonlijk contact
  • Interessant werk
  • Geen dag hetzelfde

Door goed te luisteren kan ik de bewoners pas echt goed van dienst zijn.

In mijn werk als coördinerend verpleegkundige is geen dag hetzelfde. Bij de dagstart met het team, die ik begeleid, nemen we door hoe het met de cliënten gaat en met het team. Zijn er problemen waar oplossingen voor moeten worden gezocht? Wie gaat wat doen? Zijn er bijzonderheden?

Ik werk mee als verzorgende en wordt ingeschakeld voor de verpleegkundige handelingen en gedurende de dag kan ik worden gebeld met vragen over zorg en verpleging. Ook werk ik zorgplannen bij, heb ik contact met huisartsen en behandelaars om zo onze zorg zo goed mogelijk te kunnen bieden.

Soms wordt de zorgbehoefte zwaarder en initieer ik dat we een andere indicatie gaan aanvragen. En we informeren familie over bijzonderheden.

Naast het werk als verpleegkundige ben ik ook studentencoach en BIG-auditor. Dat houdt in dat ik studenten begeleid en coach en dat ik collega’s help om bevoegd te blijven voor verzorgende, verpleegtechnische en voorbehouden handelingen.

In mijn werk is het belangrijk dat ik goed luister naar wat mensen willen, of het nu cliënten zijn, familie, collega’s of studenten. Pas dan kan ik hen goed van dienst zijn. Dat geeft me veel voldoening.

Kortom, voor mij is geen dag hetzelfde en juist daarom zo interessant!

Henriëtte Kieskamp | Coördinerend Verpleegkundige

Wat doet een coördinerend verpleegkundige?

Henriëtte Kieskamp is coördinerend verpleegkundige. Ze vertelt je graag hoe leuk haar functie is en waarom ze voor ZZWD heeft gekozen.

 

ZORG. dat je erbij bent.

Wat kun je bij ons doen?

Bij ZZWD werk je samen met professionele en gepassioneerde collega’s, elke dag aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Regie en autonomie van de bewoners staan hierbij voorop. Als medewerker kun je bij ons rekenen op een hecht team, goede begeleiding en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Coördinerend Verzorgende

Als coördinerend verzorgende is geen dag gelijk! Het ene moment ben je de verzorgende, het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt.

Coördinerend Verpleegkundige

In deze functie ben je onderdeel van het team en werk je mee in alle diensten, zowel in de ochtend, middag als avond. De lengte van de diensten varieert van 3,5 tot 6,5 uur.

Leerling Verzorgende

Als verpleegkundige voer je, naast de verzorgende en begeleidende taken, ook verpleegkundige handelingen uit. Denk aan het toedienen van medicijnen en het geven van injecties.

Zoek je een leuke baan?

Vacatures

Wil jij graag werken voor de leukste en liefste “eindbazen” van de regio? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Zoek je vakantiewerk?

Vakantiewerk

Word jij blij van anderen een fijne dag bezorgen, én haal je graag het beste uit jezelf? Om bij ons te werken als vakantiekracht, heb je niet altijd een vooropleiding nodig.

Zoek je een leuke stageplek?

Stage & opleidingen

Om goed te zorgen voor een ander, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen – met collega’s waarop je kunt bouwen. Je werkt in een hecht team met jonge én ervaren professionals.

Meer verhalen…