Vakantiewerk

Wij zoeken weer vakantiewerkers voor de zomer (juni – september)!

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan dichtbij? Of ken jij iemand die bij ons (vakantie)werk wil doen? Zorg, welzijn, huishouding of voedingsdienst?

Voor de zorg:

Voor het ondersteunen in Zorg en Welzijn zijn we m.n. op zoek naar 18+ ers die een zorgopleiding volgen en die in de zomerperiode inzetbaar zijn voor minimaal 16 uur per week, gedurende 3 weken of langer (en eventueel daarna willen blijven voor 4-8 uur per week).

Ook komen we graag in contact met mensen (16+) die nog niet in de zorg werken, maar per september (misschien) een opleiding voor verzorgende of verpleegkundige willen starten. Vanaf juni kan een voorscholing georganiseerd worden, werk je al mee en doe je al ervaring op.

Voor Wmo HH:

Voor thuiswonende klanten Wmo zoeken we 18+-ers die deze zomer de handen uit de mouwen steken als Hulp in de huishouding.

Voor Facilitair:

Voor de Huishouding en Voedingsdienst zijn we op zoek naar 16+ers die minimaal 3 weken inzetbaar zijn in de zomerperiode. Het gaat dan om het schoonhouden van algemene ruimten en in de voedingsdienst helpen in de keuken, bijv. bij portioneren van uitlevermaaltijden en afwas.

Iets voor jou? Of iemand uit jouw gezin, familie of kennissenkring?

Stuur of vraag hem of haar een kort bericht te sturen aan: sollicitatie@zzwd.nl of even te bellen met 06-46448010 (Aimée Roumans).

Waar ga je werken?

ZZWD is een kleinschalig georganiseerde zorgorganisatie, met (integrale) teams die werken in en vanuit Ruinen, Dwingeloo, Diever, Havelte en Koekange. Het gaat om intramurale zorg in appartementen of groepswonen of om thuiszorg.

Wie zijn wij?

Zorgcollectief Zuidwest-Drenthe, kortweg ZZWD, is de meest complete zorgaanbieder in Zuidwest-Drenthe.

Nabij, Vertrouwd en Gastvrij zijn de kernwaarden. Wij ondersteunen (voornamelijk) ouderen met diensten op het gebied van wonen, welzijn, voeding en zorg, zodat zij zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen, dicht bij familie, vrienden en kennissen. Lukt het thuis niet meer, dan biedt ZZWD wonen met zorg in de gemeenten Westerveld en De Wolden. Ieder dorp met zijn eigen couleur lokaal.

ZZWD is een kleinschalig georganiseerde zorgorganisatie, met teams die werken in en vanuit Ruinen, Dwingeloo, Diever, Havelte en Koekange. Naast de teams in de locaties werken we met een Flexpool voor de inzet van flexibele medewerkers.

Onze kernwaarden

  • nabij
  • vertrouwd
  • gastvrij

Hier staan we voor.

Ons motto voor de medewerker luidt:
“Zelfstandig, leergierig en trots”.

Ons motto voor de organisatie luidt:
“Uitdagend, verantwoord en innovatief”

“De wensen en behoeften van de klant vormen het vertrekpunt voor ons handelen.”

Sollicitatieformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.