Het wordt tijd voor een date!

Onze deuren staan open voor iedereen die graag een steentje wil bijdragen in de zorg. Wij nodigen zij-instromers, herintreders, (pas) afgestudeerden en ervaren zorgmedewerkers uit voor een date.

  • Dinsdag 25-10-2022 13.00 – 15.00 uur: Meet & Greet! Locatie Dwingeloo. Bij deze Meet & Greet maak je kennis met o.a. onze bestuurder Mariska Roeters, cliënten/bewoners en (zorg)medewerkers. Met medewerkers van Leren & Ontwikkelen en P&O kun je één op één in gesprek over jouw ambities en mogelijkheden en krijg je informatie over leren en werken bij ZZWD. En er is gelegenheid voor een rondleiding in de locatie Dwingeloo (De Weyert). Meld je aan en we ontvangen jou hartelijk.
  • Donderdag 27-10-2022: 11.00 uur en 15.30 uur: Online infobijeenkomst Werken en Leren bij ZZWD. Heb je interesse in een opleidingsplaats voor Verzorgende (niveau 3 mbo) of Verpleegkundige (niveau 4 mbo)? Tijdens deze digitale speeddate gaan de praktijkopleider en adviseur P&O je iets vertellen over het werken en leren bij ZZWD. Wat is onze aanpak en wat mag je verwachten van de begeleiding? Meld je aan en ontvang een teamslink.

ZORG. dat je erbij bent.

We maken graag kennis met je

Contact

Weverslaan 1a
7991 BN Dwingeloo

Telefoon: 088-9684000

E-mail: sollicitatie@zzwd.nl

Aanmelding speeddate

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.