Ik word heel goed begeleid tijdens mijn stage.

ZZWD biedt mij;

  • Leren en ontwikkelen
  • Opleiding met baangarantie
  • Goede begeleiding en coaching

ZZWD geeft mij vertrouwen

Ik ben als zij-instromer begonnen bij ZZWD als leerling Maatschappelijke Zorg/Verzorgenden. Hiervoor werkte ik bij een gemeente en ik was op zoek naar een baan waar ik veel direct contact met mensen heb.

ZZWD heeft mij het vertrouwen gegeven door deze opleiding te mogen doen. Ik word in de praktijk goed begeleid door een studentencoach en een praktijkbegeleider en natuurlijk krijg ik ook feedback en tips van mijn directe collega’s. We hebben een leuk team!

Als ik na afloop van mijn studie mijn diploma heb behaald, heb ik direct een vaste baan. Ik heb het heel erg naar mijn zin!

Dinie Kamping | Leerling verzorgende

Wat doet een leerling verzorgende?

Dinie Kamping is leerling maatschappelijke zorg/verzorgende. Ze vertelt je graag hoe leuk haar functie is en waarom ze voor ZZWD heeft gekozen.

 

ZORG. dat je erbij bent.

Wat kun je bij ons doen?

Bij ZZWD werk je samen met professionele en gepassioneerde collega’s, elke dag aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Regie en autonomie van de bewoners staan hierbij voorop. Als medewerker kun je bij ons rekenen op een hecht team, goede begeleiding en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Coördinerend Verzorgende

Als coördinerend verzorgende is geen dag gelijk! Het ene moment ben je de verzorgende, het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt.

Coördinerend Verpleegkundige

In deze functie ben je onderdeel van het team en werk je mee in alle diensten, zowel in de ochtend, middag als avond. De lengte van de diensten varieert van 3,5 tot 6,5 uur.

Leerling Verzorgende

Als verpleegkundige voer je, naast de verzorgende en begeleidende taken, ook verpleegkundige handelingen uit. Denk aan het toedienen van medicijnen en het geven van injecties.

Zoek je een leuke baan?

Vacatures

Wil jij graag werken voor de leukste en liefste “eindbazen” van de regio? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Zoek je vakantiewerk?

Vakantiewerk

Word jij blij van anderen een fijne dag bezorgen, én haal je graag het beste uit jezelf? Om bij ons te werken als vakantiekracht, heb je niet altijd een vooropleiding nodig.

Zoek je een leuke stageplek?

Stage & opleidingen

Om goed te zorgen voor een ander, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen – met collega’s waarop je kunt bouwen. Je werkt in een hecht team met jonge én ervaren professionals.

Meer verhalen…