Als de bewoners een leuke dag hebben, ben ik heel tevreden!

ZZWD biedt mij;

  • We maken een ‘thuis’ voor bewoners
  • Samenwerken in een team
  • Salaris en rooster is goed geregeld

ZZWD zorgt voor een ‘thuis’

Ik werk als woonbegeleider/verzorgende bij Groepswonen. Bij ons wonen 10 ouderen die begeleiding en verzorging nodig hebben wegens fysieke en/of mentale achteruitgang. Je kunt zeggen dat ik elke dag een groot gezin run en zorg dat bewoners een fijne dag hebben.

Van wekken, wassen en aankleden, ontbijt klaarzetten, soms helpen met eten, medicatie geven, tot en met het naar bed gaan. En dat tot de laatste dag van hun leven.

Familie is vaak heel dankbaar voor hoe je hun vader of moeder hebt verzorgd en ze vinden het een geruststelling dat er altijd iemand van ons is die op hem of haar let.

ZZWD heeft alles goed voor elkaar: je werk- en verlofdagen staan goed gepland in het rooster en het salaris is altijd op tijd. En we hebben een gezellig team. Die samenwerking is ook heel belangrijk!

Joke Boverhof | Coördinerend verzorgende

Wat doet een coördinerend verzorgende?

Joke Boverhof is coördinerend verzorgende. Ze vertelt je graag hoe leuk haar functie is en waarom ze voor ZZWD heeft gekozen.

 

ZORG. dat je erbij bent.

Wat kun je bij ons doen?

Bij ZZWD werk je samen met professionele en gepassioneerde collega’s, elke dag aan de best mogelijke zorg voor ouderen. Regie en autonomie van de bewoners staan hierbij voorop. Als medewerker kun je bij ons rekenen op een hecht team, goede begeleiding en veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Coördinerend Verzorgende

Als coördinerend verzorgende is geen dag gelijk! Het ene moment ben je de verzorgende, het andere moment pak je jouw coördinerende rol rondom de cliënt.

Coördinerend Verpleegkundige

In deze functie ben je onderdeel van het team en werk je mee in alle diensten, zowel in de ochtend, middag als avond. De lengte van de diensten varieert van 3,5 tot 6,5 uur.

Leerling Verzorgende

Als verpleegkundige voer je, naast de verzorgende en begeleidende taken, ook verpleegkundige handelingen uit. Denk aan het toedienen van medicijnen en het geven van injecties.

Zoek je een leuke baan?

Vacatures

Wil jij graag werken voor de leukste en liefste “eindbazen” van de regio? Reageer dan snel op één van onze vacatures.

Zoek je vakantiewerk?

Vakantiewerk

Word jij blij van anderen een fijne dag bezorgen, én haal je graag het beste uit jezelf? Om bij ons te werken als vakantiekracht, heb je niet altijd een vooropleiding nodig.

Zoek je een leuke stageplek?

Stage & opleidingen

Om goed te zorgen voor een ander, moet je zelf stevig in je schoenen staan. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om je te ontwikkelen – met collega’s waarop je kunt bouwen. Je werkt in een hecht team met jonge én ervaren professionals.

Meer verhalen…